Modell & Hobby blog!

Üdvözlünk a Modell & Hobby Kft. R/C témákkal foglalkozó, új blogján!

A Modell & Hobby blog -ban igyekszünk a modellezéssel ismerkedő, illetve a már aktívan modellezők számára is hasznos információkat adni a modellezéshez kapcsolódó témákról, konkrét modellekről, a nálunk fellelhető újdonságokról, különböző eseményekről.

Nem titkolt célunk, hogy az ország legnagyobb játék, makett és modellboltjának, a Modell & Hobby Kft.-nek azt a szakmai, hozzáadott értékét is közkincsé tegyük, mellyel vásárlóink nap, mint nap találkozhatnak üzleteinkben.

Igyekszünk közérthetően fogalmazni, általánosan bemutatni egy-egy témát, hiszen a mindennapok során látjuk, hogy a szabadidő aktív eltöltésének vágya, a modellezés tömegeket érdekel.

Ugyanakkor nagyon kevés olyan modellbolt, on-line áruház, forgalmazó van Magyarországon, aki az adott termék értékesítésén kívül bármi egyebet is hozzátesz még az élményhez.

Azt is látjuk, hogy sokan fejest ugranak a makettezés, modellezés végtelenül szórakoztató világába, de az a fejes néha kicsit „hasas”, mert még egy kis plusz infó, segítség jó lett volna a döntés előtt. Mi is így jártunk annak idején! Viszont ez nem kötelező 🙂 Sok kérdést kapunk, sokszor olyan termékekkel kapcsolatban, melyeket nem mi forgalmazunk.

Amennyiben tudunk, mindig segítünk, bízva abban, hogy a hozzáadott szakértelem, segítség, a megfelelő hozzáállás minden vásárlónk számára bizonyítja, hogy már első körben is érdemes, a közel 25 éves tapasztalattal bíró Modell & Hobby üzleteiben kezdeni a keresgélést.

Ezt a keresgélést, információgyűjtést segíti majd blogunk, és bízunk benne, hogy sok hasznos információt olvasnak majd nálunk, rendszeres on-line követőink lesznek, és előbb vagy utóbb Önöket is vásárlóink között tudhatjuk on-line vagy „off-line” boltjaink valamelyikében!

Hasznos időtöltést kívánunk!

Üdvözlettel,

a Modell & Hobby  csapata

shop.modell.hu,  www.airsoftone.hu,  www.jatekbolt.hu,

www.jateknet.hu